вівторок, 11 грудня 2018 р.

Профорієнтаційний захід- майстер-клас з психологом "Чи знаю я, ким хочу бути?"


У житті кожного є час, коли необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень - вибрати справу до душі,  тобто професію. Вибір професії, яка відповідає інтересам, нахилам і особливостям  молодої людини - завдання складне. Воно не завжди під силу підлітку, тому і покликані спеціалізовані державні установи цілеспрямовано допомагати формуванню інтересу й любові до певного виду професійної діяльності. 
Ця діяльність є одним із основних завдань Служб зайнятості та  молодіжних бібліотек .
11 грудня у відділі читальної зали філії відбувся просвітницький профорієнтаційний захід- майстер-клас з психологом "Чи  знаю я, ким хочу бути?"

На зустріч зі старшокласниками ЗОШ №5 прийшли представники  Чернівецького обласного центру зайнятості: начальник відділу організації профорієнтації Гончарук Ірина Василівна та фахівець-психолог цього ж відділу Івасюк Марія Вікторівна. За допомогою відеороликів вони змогли запропонувати молоді цкаві професії, розкрити можливості  їх свідомого  вибору, націлити на вдумливе відношення  до вибору справи всього життя за допомогою тестів, що їх пропонують спеціалісти  Служби . 
Працівник відділу Цуркан Аліна розповіла старшокласникам про бібліотеку ,а завідувач філії В.М. Кугут подякувала фахівцям Служби зайнятості за співпрацю, професійну співбесіду з відвідувачами бібліотеки,  та запросила молодь до перегляду матеріалів книжкової виставки "Тисяча доріг- одна твоя".
 





 



 







 





































































Немає коментарів:

Дописати коментар