четвер, 30 жовтня 2014 р.

Вечір-імпровізація «Ода місту моєї долі»

Питання залучення молоді до краєзнавчої просвіти стало актуальним в роботі філії обслуговування юнацтва.
30 жовтня 2014 року у читальному залі юнацького філіалу  відбувся вечір-імпровізація «Ода місту моєї долі», приурочений до Дня міста Чернівці, який щороку відзначається у жовтні.
У заході взяли участь: артисти обласної філармонії Світлана Дейбук, Вероніка Скоцько, Олена Урсуляк, Віталій Соболєв, акомпаніатор – заслужений артист України Борис Попов, бард Світлана Шаханова, майстри пензля – член Національної спілки художників України та Всеукраїнської спілки БЖ-АРТ Марина Рибачук, лауреат міжнародної літературно-мистецької  премії ім. О. Кобилянської Людмила Богдан, заслужена артистка України обласного театру ім. О. Кобилянської Діна Анепська.

Для старшокласників Чернівецької СШ № 41 та студентів Буковинського університету прозвучали мелодії С. Сабадаша  («Пісня про Чернівці»), Л. Дутківського «Чернівці, ви мої Чернівці» на слова Т. Севернюк,  бардівські пісні про рідне місто Світлани Шаханової. Свої картини з краєвидами Чернівців продемонструвала Марина Рибачук. Про інсценізацію творів місцевих письменників, зокрема Ольги Кобилянської, на сцені обласного музично-драматичного театру розповіла Діна  Анепська, яка ще й почитала  уривок з новели  письменниці «Експромт-фантазія».
Для присутніх було продемонстровано відеокліп «Мої Чернівці» з прослуховуванням пісні «Черновцы – маленький Париж» у виконанні Богдана Ластівки.
Про можливості бібліотеки у забезпеченні молоді необхідною інформацією, програмною та краєзнавчою художньою літературою розповіла завідувач філією Валентина Кугут, яка також  представила і діючу книжково-мистецьку експозицію «Барви рідного міста».
 Захід відбувся 30 жовтня 2014 року о 14 годині у читальному залі філії обслуговування юнацтва за адресою: вул. Головна, 14.







Немає коментарів:

Дописати коментар