понеділок, 16 лютого 2015 р.

Відкриття Тижня християнської моралі та етики. Презентація виставки-полеміки "У чому ви бачите сенс життя?"


   
      У чому сенс людського життя? В чому таємниця світу? Чи може людина пізнати світ і змінити його? Ці та інші запитання хвилюють людство скільки існує світ.
     В читальному залі філії з цієї тематики  розроблена виставка-полеміка "У чому ви бачите сенс життя?" Її рубрики: "Що є наше життя?", "Якими Бог вважає бачити нас конкретно?", "Краса, багатство, доброта. Що треба щоб тебе любили?", "Я - дорога, правда і життя..."  
 Презентацією матеріалів виставки, яку здійснила завідуюча філії В.Кугут, розпочався в бібліотеці  Тиждень християнської моралі та етики.
   Про шлях людини у пошуках моральних цінностей, Божі заповіді, добро і милосердя у взаєминах зі старшокласниками ліцею № 1 розмовляли православний священник, проповідник о.Василій та викладач християнської етики, автор підручників "Християнська етика" М.В.Влад. 
   В наступні дні Тижня відбудуться година духовності "Молодь в оманному світі спокус", вечір відвертої розмови "Дозволене і заборонене: пріоритети подружнього життя", прес-огляд "Ідеали юних. Які вони?: сперечаємось ти розмірковуємо". Старшокласники та студенти зустрінуться з психологами, лікарями, священниками.
     Бібліотека запрошує всіх бажаючих до участі в заходах, що будуть відбуватися щоденно з понеділка по четвер о 14.00 за адресою: вул.Головна, 14.
   








Немає коментарів:

Дописати коментар