четвер, 29 вересня 2016 р.

Бібліо-подорож "Бібліотека знайома і невідома"

 З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек відділ абонементу  філії  запросив молодих читачів
( учнів ліцею.№ 4, студентів індустріального коледжу та училища мистецтв
ім. С. Воробкевича) у бібліоподорож "Бібліотека знайома і невідома".

Насамперед молоді запропонували познайомитись з матеріалами виставок:
"Подорож у країну Королеви Книги", "В тісних обіймах музики", "Таємничий світ народної творчості", що покликані були висвітлити і популяризувати серед молоді книжкові надбання бібліотеки.
Поринути у чарівний і незрівнянний світ музики допомогли виступи викладача училища мистецтв ім. С. Воробкевича І.З. Ганущака зі студентами училища Едуардом Шотропою та Іваном Товарницьким (спеціальність "Народно-інструментальне мистецтво"),які виконали народні мелодіії у сучасній обробці..
Бібліоподорож продовжилась літературною сторінкою: цього дня до бібліотеки завітали і поети Олена Логінова та  Олександр Довбуш , які познайомили присутніх зі своїми новими творчими доробками, 
Народну творчість  Буковини дозволила висвітлити майстер народної творчості Ірина Єгорова, яка   провела для всіх охочих майстер-клас із  виготолення ляльок-мотанок.
Відвідувачів   чекав ще один сюрприз: зустріч з ілюзіоністом, коферансьє будинку культури "Автограф" Олександром Селезньовим , який став родзинкою заходу і надзвичайно зацікавив молодь.
Захід дозволив презентувати бібліотеку не тільки як джерело отримання інформації, але і як місце зустрічі та спілкування молоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар