четвер, 8 грудня 2016 р.

Виставка-порада "На теренах права і справедливості»



8-го грудня 2016р. у відділі абонементу філії  у рамках Всеукраїнського тижня права  відбулася презентація  виставки-поради «На терезах права і справедливості», присвячена Дню захисту прав людини.
Мета заходу – ознайомити  молодь з діяльністю правоохоронних органів, правозахисних організацій та соціальних служб, котрі безпосередньо стоять на захисті прав і свобод українців.
Про мету поліційної реформи, її   досягнення і проблеми,  членам Чернівецького осередку Європейської асоціації студентів-юристів розповів начальник підрозділу поліції, член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України Олександр Іванович Довбуш.
Головний спеціаліст відділу опіки і піклування Служби у справах дітей Лілія Рачковська ознайомила студентів із діяльністю соціальних служб у справі захисту прав неповнолітніх та перспективами розвитку їх діяльності.
За сприяння координатора Всесвітньої акції «Марафон написання листів» від правозахисної організації «Amnesty Internenatinal» Аліни Шацило   майбутні юристи виявили свою громадянську свідомість, долучившись до акції. Правозахисниця подемотструвала відеоролик-звіт про діяльність «Amnesty Internenatinal» за минулий рік.





Немає коментарів:

Дописати коментар