четвер, 27 липня 2017 р.

Вечір-спомин « Із глибини притаєної душі»


Вечір-спомин  « Із глибини притаєної душі».Кожна людина залишає по своїй смерті  свій неповторний слід: добрий чи не дуже, яскравий чи менш помітний. Добру пам ять у друзів по перу , серед своїх колег та членів родини залишив і Володимир Якович  Дячков.
80-річчю від дня його народження був присвячений проведений 27 липня зусиллями  НСПУ ,обласного об'єднання в ВУТ "Просвіта ім.Т.Шевченка"та відділу абонементу філії обслуговування юнацтва обласної універсальної наукової бібліотеки ім.М.Івасюка вечір-спомин  « Із глибини притаєної душі».









.
 Вшанувати пам ять  відомого в Україні письменника , літературного критика,,автора літературних портретів, критичних студій, численних рецензій, члена Національної спілки журналістів та письменників України, майстера парчевої прози,лауреата літературної премії Д.Загула   зібрались в бібліотеці для юнацтва по Головній ,128 близькі люди, друзі, всі, хто його знав і любив.
Хвилиною мовчання у спомин про письменника розпочався вечір. 
Як про  високопорядну, винятково інтелігентну та всебічно обдаровану особистість висловився у щирих спогадах про свого колегу   і  побратима  голова обласної організації Національної спілки письменників в Україні Василь Манолійович Довгий. 
 Поділилися спогадами та враженнями про письменника його колеги, одногрупники, друзі : Валентина Прокопівна і Віктор Трохимович Косяченки, Мірча Савович Лютик, Василь Васильович Васкан, Віталій Григорович Демченко, Богдан Іванович Мельничук, Георгій Петрович Шевченко, Михайло Федорович Брозинський, Василь Тодорович Джуран, Марія Максимівна Пелех.
 Виставку-персоналію "Тісно думці поміж рядками..", присвячену життю і творчості письменника презентувала присутнім завідуюча відділом Катерина Сергійчук. а працівник бібліотеки Наталія Павлюк продекламувала мікроновелу  автора "Таємнича дивовижність слова".




Немає коментарів:

Дописати коментар