пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

Тиждень правової профілактики "Я і вулиця» (в рамках Всеукраїнського Тижня права)

Тиждень правової профілактики "Я і вулиця» (в рамках Всеукраїнського Тижня права), що стартував в бібліотеці 4 грудня, отримав своє продовження наступними днями.
 У відділі абонементу філії 6 грудня протягом дня завідуюча відділом Катерина  Сергійчук інформувала відвідувачів про правову літературу з виставки  та заходи  заплановані до проведення протягом Тижня, запрошувала до участі в них.

Важливим питанням запобігання негативним проявам серед підлітків, у тому числі пияцтва, наркоманії,  бездоглядності та безпритульності,        профілактиці правопорушень серед молоді була присвячена зустріч за круглим столом для слухачів Школи соціальної адаптації підлітка "Пізнай себе", студентів ВПХУ№5 та ліцею №3 , 
7 грудня .  Діалог з молоддю вели інспектор ювенальної превенції Шевченківського відділу      поліції Кирилюк Наталія Василівна, головний спеціаліст відділу опіки та піклування Служби у справах дітей Рачковська Лілія Василівна, лікар-нарколог обласного наркологічного диспансеру Бачук Любов Василівна.
Особлива увага правників була звернута попередженню підліткової жорстокості, а лікар-нарколог дала дієві поради. як сказати "ні" шкідливим звичкам.
Корисна інформація була надана спеціалістами        у вигляді невимушеної бесіди та обміну думками.








            

Немає коментарів:

Дописати коментар