пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

Тиждень християнської моралі та етики .Молодіжний вектор проблеми«Що означає слово « любов»?»


З недавніх пір напередодні  14 лютого  країна  масово прикрашається  сердечками, квітковою розкішшю, плюшевими іграшками всіх кольорів: люди та торгові центри азартно святкують День закоханих… Єдине, що відходить  на задній план  у цьому  загальному запамороченні – це сама суть цього надуманого свята. Що таке любов? Що вона значить для всіх і кожного з нас? Чи існує вона взагалі.? Чим вона відрізняється від інших людських потреб?  І як її пояснюють  наука та релігія?
 На ці теми розмовляли сьогодні,15 лютого, в стінах читальної зали  філії під час проведення заходу  - молодіжного вектору проблеми «Що означає слово « любов»?».


Гість заходу , викладач української мови, автор багатьох книг з християнської етики для школярів Марія Василівна Влад говорила про це почуття як про одну з головних потреб людини -  основи всього, адже проявляється воно не лише сексуально, але, насамеред в голові людини ,  в серці, в душі.
 Ми  слухаємо пісні про любов, переглядаємо фільми , говоримо «Я тебя кохаю..». Та на жаль часто те, що ми вважаємо коханням ним не є . Бо є закоханість, потяг до людини - а  є глибинне почуття , жертовне і справжнє. Як відрізнити ці два крила , не піддатись обману і не отримати душевну та часто фізичну  травму ділилась порадами педагог.
 А інший гість заходу , лікар-гінеколог студентської поліклініки Наталія Білозор провела профілактичну розмову з молоддю про шкідливість ранніх та випадкових  дошлюбних статевих стосунків, навела приклади частого ураження важкими інфекційними хворобами.
Матеріали книжкової виставки "Хресна дорога любові"та інформацію про роботу бібліотеки, її книжкові фонди  запропонувала молоді завідувач філією В.М.Кугут.





























































 

Немає коментарів:

Дописати коментар