четвер, 2 квітня 2015 р.

Презентація виставки - пропозиції «Вода: чи багато ми про неї знаємо?»

      
   Філія обслуговування юнацтва працює у тісній співпраці з шкільними установами, громадськими екологічними установами,  «Екологічною лігою» та її дитячим осередком «Екологічна варта», управлінням ОДА з питань охорони навколишнього середовища,  з іншими зацікавленими організаціями на основі цільової комплексної програми "Людина і навколишнє середовище"  та на виконання оголошеного ЮНЕСКО  міжнародного десятиліття дій «Вода для життя» (2005—2015), що дозволяє організувати безперервну екологічну просвіту молодіжного населення.
       Центр екологічної інформації, що працює в читальному залі філії обслуговування юнацтва з початку року продовжує свою роботу по екологічній просвіті молоді.
     2 квітня для підлітків, учнів Вищого комерційного училища ЧКНТУ, в читальному залі філії проведена  презентація виставки - пропозиції «Вода: чи багато ми про неї знаємо?» (до Дня охорони    водних ресурсів)  . Матеріали виставки презентувала провідний бібліотекар Світлана Гераськіна. Про роль води в природі та в житті людини розповіла    відвідувачам бібліотеки голова дитячого екологічного об єднання «Екологічна варта» Світлана Лазарєва.







Немає коментарів:

Дописати коментар