середу, 29 квітня 2015 р.

Коментар юриста "Там, де закриваються залізні двері: підлітки за гратами"

       
     29 квітня о 13.30 у відділі абонементу філії  відбулася зустріч з юристами "Там, де закриваються залізні двері: підлітки за гратами". Як не потрапити у кримінальну ситуацію, які наші дії можуть призвести до відповідальності перед законом старшокласникам гімназії №1 розповіли головний спеціаліст служби у справах дітей Голубяк Павло Ігорович та начальник підрозділу УМВС України у Чернівецькій області, поет і журналіст Довбуш Олександр Іванович. 

       Людям надана можливість любити та поважати один одного. За умов поваги, відстоювання своїх інтересів та сприйняття та прав інших людей ми будемо почувати себе вільними та не будемо обмежувати свободу інших.
           Свобода як цінністність  кожного потребує захисту від чужих зловживань. Право надає такий захист. Позбавлення свободи людини може відбутися через її затримання або арешт правоохоронними органами. Для цього мають бути причини, суворо зазначені законом.
      Провідний бібліотекар Хліповська І.М. запропонувала увазі слухачів огляд книжкової виставки "Свобода і відповідальність".







Немає коментарів:

Дописати коментар