четвер, 26 листопада 2015 р.

Година застереження "Любов романтична - а хвороба ні..."

  
      
      В усьому світі напередодні 1 грудня - Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія. Розвиток епідемії потрібно зупинити і повернути назад. Це мета, якої прагне досягнути вся світова спільнота, об`єднати зусилля мільйонів небайдужих людей.


      Сьогодні перед бібліотеками стоїть завдання, виконання якого неможливе без допомоги нашої молоді, - усвідомлення нею високої цінності власного здоров`я і турботи про здоров`я близьких, поваги й толерантності до людей, яким не вдалося уникнути захворювання та у яких вистачає мужності з нею боротися.
     26 листопада 2015 року о15.00 год. у відділі абонементу ЮФ ЧОУНБ ім. М.Івасюка відбулася година застереження "Любов романтична - а хвороба ні...", присвячена Міжнародному дню боротьби зі СНІДом.
       Інформації про стан Віл-інфікування серед молоді в країні та області, загрозу попадання в групи ризику та можливості її уникнення надали гості заходу: головний лікар Обласного центру боротьби зі СНІДом Володимир Миколайович Мочульський та психолог, сімейний психотерапевт центру соціально-психологічної допомоги "Діалог" благодійного фонду "Нова сім`я" Михайло Анатолійович Горук.
        Актор Чернівецького  академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.О.Кобилянської Ігор Андроник долучився до співрозмови своїм талантом: в його виконанні закликом до небайдужості прозвучала пісня про СНІД  "Чудо".
         Присутні на заході студенти училища мистецтв ім.С.Воробкевича і ВПХУ № 5.


















Немає коментарів:

Дописати коментар