четвер, 10 грудня 2015 р.

Виставка-порада "На всі випадки життя: право від А до Я"

   
   7 грудня 2015 року в усіх регіонах України стартував Всеукраїнський тиждень права, що включає День прав людини - 10 грудня.
   Саме цього дня, в рамках Тижня, у філії обслуговування юнацтва ЧОУНБ (відділ абонементу) відбулась презентація виставки-поради "На всі випадки життя: право від А до Я".

      Для популяризації правових знань серед неповнолітніх на захід були запрошені: начальник відділу соціального менеджменту Чернівецького міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Калашнікова Катерина Олександрівна та начальник підрозділу УМВС України у Чернівецькій області, відомий поет і журналіст Олександр Іванович Довбуш. Наприкінці виступу поет подарував бібліотеці свою нову книгу "Свята задуманість вогню".
     Перед читачами бібліотеки, старшокласниками гімнізії № 3, своїми роздумами про те, яким чином молодь може долучитися до боротьби за дотримання прав людини, поділилася студентка ЧНУ ім. Ю.Федьковича, читачка бібліотеки Аліна Шаціло, котра є координатором всесвітньої акції "Марафон написання листів" міжнародної правозахисної організації "Міжнародна амністія". Правозахисниця подарувала бібліотеці книги з правознавства.
    Огляд книжкової виставки "На всі випадки життя: право від А до Я" провела пр. бібліотекар ЮФ ЧОУНБ ім. М.Івасюка Хліповська І.М.















Немає коментарів:

Дописати коментар