вівторок, 22 листопада 2016 р.

Вечір поетичного настрою "Талант дарований від Бога"



 Вечір поетичного настрою "Талант, дарований від Бога" відбувся у відділі абонементу юнацької філії обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М.Івасюка. Присвячений він був презентації поетичної збірки студентів 3-го курсу філософсько-теологічного факультету ЧНУ,  - "У кожного історія своя".

Відкрила поетичний вечір бібліотекар відділу Наталія Павлюк , яка розповіла про значення поезії в житті молоді та продекламувала вірш Марії Скочиліс "Їм би не бачити війни", присвячений подіям на Сході.
Про історію створення збірки розповів куратор групи, викладач кафедри "Культурології, релігієзнавства і теології " - Євген Миколайович Скрипник. Він же подарував працівникам бібліотеки 5 примірників видання.
Перед старшокласниками гімназії № 1 та ЗОШ № 20, студентами ЧНУ виступили з власними творами молоді поети  : Мар`яна Кульбабська,Іванна Гумен, Любов Павлишин,Христина Яцина,Антон Гонтар,Марія Катюха Дмитро Безкоровайний. Одна із  студенток, Софія Козак ,висловила власну думку щодо збірки.
Кандидат історичних наук Ірина Василівна Гутковська побажала творчого натхнення та нових збірок, а поетеса Олена Логінова привітала юних поетів та із захопленням продекламувала їхні вірші.
Відомий в Україні та в краї поет ,член Національної спілки письменників України, Василь Васкан висловив  вдячність за тематику поезій, привітав з виходом творчого доробку та побажав наснаги на подальшій творчій дорозі


.

Немає коментарів:

Дописати коментар