вівторок, 29 листопада 2016 р.

Урок гідності "З біллю і відвагою у серці"

У відділі абонементу юнацької філії обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М.Івасюка (Головна,128) відбувся урок гідності "З біллю і відвагою у серці",  присвячений воїнам АТО.

Відкриття вечора розпочалось віршем Марії Скочиліс "Їм би не бачити війни", присвяченим війні на Сході та піснею "Ой на горі та женці жнуть"у виконанні заслуженого артиста України Володимира Миколайовича Лобурака.
Показ відеоролика " Будемо жити... " , присвячений учаснику АТО Геннадію Анатолійовичу Фіміну, дозволив відворити  для присутніх на  зустрічі  студентів ЧНУ, індустріального коледжу та ВПХУ №5 трагічні події на Донбасі. Після перегляду ролику , присутній на заході воїн ,   запропонував вшанувати пам`ять загиблих воїнів на Сході хвилиною мовчання і презентував свою книгу "Доброволець "Сумрака" ", присвячену подіям на Сході.  Разом із Фіміним виступив його товариш, теж учасник АТО - Олексій Петрович Гладков.
Тяжкі спогади доповнились поетичним зверненням до героїв поета-пісняра, члена Національної спілки письменників України Василя Васильовича Васкана, який на завершення своєї розмови подарував Геннадію Фіміну ще і книгу "Не можу жити, щоб не любити", присвячену 65-ій річниці від дня народження Назарія Яремчука.
Поетеса та літературний критик Олена Володимирівна Логінова почитала власні вірші та подарувала героям зустрічі  свої книги і завершила  виступ теплим віршем "Квіти для сина". Заслужений артист України Володимир Миколайович Лобурак виконав пісню "Червона Рута", яку слухачі наспівували разом із виконавцем.
Завідувачка відділом  Катерина Павлівна Сергійчук щиро подякувала воїнам та отримала для юнацької філії книги у подарунок  від автора -Геннадія Анатолійовича Фіміна.



Немає коментарів:

Дописати коментар