середу, 11 квітня 2018 р.

Профорієнтаційний мотиваційний тренінг «Знайди свій шлях»


11 квітня  у відділі абонементу філії відбувся профорієнтаційний мотиваційний тренінг «Знайди свій шлях» , що мав на меті  надати допомогу  старшокласникам у  виборі професії.

На початку заходу працівник  відділу Христина Мацків ознайомила присутніх , студентів обласного коледжу мистецтв ім. С.Воробкевича , учнів ВПХУ № 5, старшокласників ЗОШ № 20 та ЗОШ № 24, з професіями, які є актуальними і потрібними для нашого краю, провела презентацію виставки- пошук "Робота. Професія - покликання - хобі".
Заступник відділу активної підтримки безробітних  міської філії Чернівецького обласного центру зайнятості Тетяна  Маслова – Брукер провела з учнівською молоддю тренінг і допомогла зорієнтуватися присутнім в світі сучасних професій , за допомогою відеороликів  та анкет  здійснила професійне самоорієнтування  , ознайомила з необхідною інформацією про те, які послуги надає центр.
Окремі  учні  - студенти ВПХУ № 5 Олексій Гринчук та Михайло Руснак, обласного коледжу мистецтв ім. С.Воробкевича  Руслана Боднарасек, Анастасія Гріцина, Карина Гуцул та Галина Назаришин розповіли присутнім старшокласникам про те,які професії можна отримати в їх навчальних закладах , презентували відеоролик та поетичну композицію про свої майбутні професії.
На згадку про  зустріч молоді люди отримали від бібліотеки  набір реклам про професії та буклети різних навчальних закладів.





Немає коментарів:

Дописати коментар