вівторок, 24 квітня 2018 р.

Дискусійний правоосвітній рейд "Дитяча злочинність, яка вона?".

24 квітня у відділі абонементу філії в рамках програми діяльності Школи соціальної адаптації підлітка "Пізнай себе" відбувся дискусійний правоосвітній рейд "Дитяча злочинність, яка вона?".

Відвертий діалог із студентами педагочного коледжу ЧНУ вели:  інспектор ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькій області Альона Миколаївна Синиця-Цибуляк та практичний психолог ДВНЗ "Чернівецький політехнічний коледж" Наталія Василівна Оксіна. Альона Синиця-Цибуляк у своєму виступі звернула особливу увагу на одне з найболючіших явищ у дитячому середовищі - булінг. В цьому їй допомогла мультимедійна презентація, присвячена дитячій жорстокості. Також інспектор відповіла на запитання студентів, як ювенальна превенція  співпрацює з навчальними закладами та до яких заходів вдається щодо проблемних сімей.
Про психологічні чинники  проблеми дитячої злочинності  майбутнім педагогам розповіла Наталя Оксіна. Психолог також порадила,  які методи психологічного впливу варто застосовувати до дітей, схильних до правопорушень та яким чином можна допомогти дітям - жертвам злочину.
Провідний. бібліотекар  відділу Ірина Хліповська запропонувала учасникам зустрічі огляд книжкової виставки "Свобода чи вседозволеність?".





Немає коментарів:

Дописати коментар