четвер, 27 вересня 2018 р.

Бібліосутінки «Книжкові пристрасті або читач обирає книгу»

Бібліосутінки «Книжкові пристрасті або читач обирає книгу» провела філія обслуговування юнацтва для молоді міста  напередодні Всеукраїнського дня
бібліотек 27 вересня.

У відділі  читального залу в програмі заходу: виставкова пропозиція "Відгадай книгу і візьми її в подарунок" та інтелектуальна мовно-розважальна гра "Library alias".
Розпочалось   все із запропонованого молоді бліц - анкетування "Що для тебе означає читання ?", яке допомогло налаштуватись молоді на побачення із книгою та бібліотекою.
А далі була презентація виставки - пропозиції " Відгадай книгу і візьми її в подарунок". Молодим людям, відвідувачам заходу, було запропоновано відгадати за  допомогою цитат  3 книги : Т. Шевченка"Сон", П.Мирного "Хіба ревуть воли, як ясла повні", М.Гоголя "Шинель",  які вони швидко відгадали та взяли книги в подарунок.
Ну а інтелектуальна мовно-розважальна гра "Library alias", яка розпочалась потому, зацікавила студентів своєю простотою,дотепністю і гумором,  Молоді люди, які відвідали бібліотеку  в цей день, дістали велике задоволенння від спілкування з ровесниками, наповнивши читальний зал винахідливими відповідями, сміхом та  жартами. Час у грі пройшов надзвичайно швидко ,  студенти записались до бібліотеки, попили каву і розійшлись з надією на швидку зустріч.
 












Немає коментарів:

Дописати коментар