четвер, 27 вересня 2018 р.

Літературний квест"Незвичайне поряд"


27 вересня , напередодні Всеукраїнського дня бібліотек , у філії відбувся ще один цікавий захід з програми бібліосутінків:  працівники відділу абонемента  приємно вразили молодь , запросивши її на літературний квест"Незвичайне поряд"- цікаву, нестандартну форму просвіти і засвоєння нових знань, поєднану з активним відпочинком.
Разом із бібліотекарем Катериною  Бочкарьовою учасники квесту, студенти політехнічного та  індустріального коледжів та старшокласники  ЗОШ № 1,.подорожували і змагались за звання кращої команди літературознавців. Переможцем квесту стала команда політехнічного коледжу , які і отримали в нагороду  солодощі.
Працівники відділу організували виставку-знайомство "Подорож у країну Королеви книги", про яку проінформувала завідуюча відділом Катерина Сергійчук.
Цікавинкою заходу став перегляд буктрейлерів "В гостях у книги", створених  Катериною Бочкарьовою, яка і презентувала  їх присутнім. Присутні мали змогу переглянути  відео та обговорити книги: Джеймса Бовена "Вуличний кіт на ім'я Боб", Дж.К.Ролінг "Гаррі Поттер і таємна кімната", Р.Дала "Чарлі і шоколадна фабрика", Ф.С.Фіцджеральда "Великий Гетсбі", О.Уайльда "Портрет Доріана Грея"з
Доповнили захід виступи ансамблю народних інструментів коледжу мистецтв ім. Сидора Воробкевича , поета -пісняра Василя Васкана та заслуженого артиста України, композитора Івана Дерди. 
На закінчення бібліосутінок Катерина Павлівна презентувала літературний секонд-хенд "Бери. Читай". Вона познайомила молодь з історією винекнення книжковохо руху у 150-и країнах світу, а також наголосила на обов'язковому правилі бібліотечного секонд-хенду "Коли береш книгу, віддай взамін". Після цього учасники могли передивитися і обрати для себе книгу в подарунок.






























Немає коментарів:

Дописати коментар