четвер, 2 липня 2020 р.

Інформаційна рекомендація до Міжнародного дня собак. Б. Кемерон .Життя і мета собаки.


Відділ абонемента філії  в Міжнародний день собак рекомендує для читання книги американського письменника БРЮСА КЕМЕРОНА "ЖИТТЯ І МЕТА СОБАКИ" та "ПОДОРОЖ СОБАКИ".
Теплі, мудрі, кумедні, добрі, зворушливі,  історії про справжніх друзів наших менших!

Автор завжди мріяв стати письменником, свій перший "роман" на 26 сторінок він написав у початковій школі, а вже в шістнадцять надрукував оповідання в місцевій газеті. Відтоді щодня прокидався на світанку, аби писати. І досяг небувалого успіху. Його романи про  найвірніших друзів людини стали бестселерами, за якими знято фільми.
В першому романі    історія про пса, який живе вічно, народжуючись знову і знову, пам'ятаючи свої попередні життя, щоб зрозуміти у чому його призначення. Маленький Тобі, веселий і відданий золотистий ретривер Бейлі, відважна німецька вівчарка Еллі  — одна душа в кількох собачих інкарнаціях намагатиметься зрозуміти сенс дружби і самопожертви, причину людської жорстокості і ціну відданої любові людини й тварини, яка не закінчується зі смертю. Змінюючи забарвлення шерсті та імена, пес шукатиме того, хто колись став його хлопчиком.
За сюжетом "Подорожі собаки" Дружко своє життя присвятив господареві Ітану, але коли його не стало, пес готовий вірно служити милій Клеріті, онуці Ітана. Та мати дівчинки розлучає друзів.  І тільки справжня дружба й собача вірність долають всі перешкоди.
Інформація Т. Місько


Немає коментарів:

Дописати коментар