понеділок, 14 грудня 2020 р.

Oнлайн - рекомендація "Новорічний декор своїми руками"


 П
очаток грудня – час активної підготовки до свят. Створити собі святковий настрій варто вже зараз, адже декор будинку – важлива його частина. І не обов'язково купляти живу ялинку, адже маємо пам'ятати, що вирубка лісів шкодить нашому довкіллю. Звичайно, існує багато готових рішень для новорічного декорування. Але, по-перше, вони не завжди доступні. По-друге, купувати декор не так приємно і цікаво, як створювати його своїми руками. Представляємо Вашій увазі декілька фото з ідеями для декору, виготовленого власними руками на будь-який смак: з паперу та хвої, ниток, цитрусових, шишок, ялинкових іграшок тощо.

Значна перевага новорічного декору, виготовленого своїми руками в тому, що зробити його можна із будь-чого. Ви можете утилізувати те, що вам вже непотрібно та долучитися до манери мінімалізму – reuse, тобто повторного використання. А деякі предмети можна тимчасово «орендувати» для декору, а потім повернути до звичайного життя.
Наступний плюс – звичайно, сам процес. Багато людей отримують величезне задоволення від покупки новорічного декору. Але варто додати до цього задоволення від творчого процесу його створення. Тут можна проявити усю фантазію та сміливість, навіть якщо в буденному житті ви не стикаєтесь із творчістю. Долучити до створення новорічного декору варто всю родину, і особливо – діток. Це може стати чудовою сімейною традицією.
Отже, ваш новорічний декор допоможуть створити:
- Іграшки для ялинки, розписані вручну;
- Пластикові кульки, оформлені в техніці декупаж;
- Текстильні іграшки для ялинки та прикраси для дому;
- Декор з дерева та фанери, розфарбований вручну;
- Святкове пакування для новорічних подарунків, із використанням крафтового паперу та елементів декору.
Філія обслуговування юнацтва ЧОУНБ ім. М. Івасюка пропонує до вашої уваги ідеї для сворення своїми руками оригінального новорічного декору.






Немає коментарів:

Дописати коментар