пʼятницю, 22 липня 2022 р.

Арт-терапія з Вікторією Шереметьєвою (Арт-студія «СТІБok – ми зшиваємо країну)

 

Арт-терапія — це вид психотерапії та психологічної корекції, заснований на мистецтві та творчості. Вона має  позитивний вплив на психоемоційний стан людини та дає можливість особистості виразити себе рухами, кольором, формою, пластикою, ландшафтом та краще зрозуміти себе і свої почуття.  А це вкрай необхідно у складні часи як дітям, так і дорослим.

22 липня арт-студія «СТІБok – ми зшиваємо країну»  запросила на дівич-вечір  психологиню, арт-терапевтку із Запоріжжя Вікторію Шереметьєву. Пані Вікторія запропонувала присутнім цікаве творче заняття. Студійці писали, малювали і ліпили казку) Оскільки студія має родинний напрямок розвитку, у кожної сім’ї казка була своя. Сестрички, мами з доньками, бабусі з онучками навмання діставали із чарівної торбинки картинки, які надихнули на створення фантастичних історій. Деякі з тих історій навіть були схожі на справжні серіали з великою кількістю сюжетних ліній) Виявилось, що ми всі дуже різні, але саме в тому розмаїтті - наша краса і сила. А ще у нас багато спільного.  Для пань і панночок із Дніпра, Харкова, Миколаєва, Запоріжжя, Чернівців надзвичайно важливими є Україна, родина, рідний дім… Розповідаючи про них у своїх казках студійці посміхалися, захоплювалися, а іноді на очі наверталися сльози…

Ми віримо, що після нашої Перемоги ми  будемо відвідувати наші чудові українські  міста як добрі друзі, які познайомилися в стінах бібліотеки. І, звісно, будемо продовжувати творче спілкування.

























Немає коментарів:

Дописати коментар