понеділок, 11 вересня 2023 р.

Майстерня гарного настрою «Back to school» (Арт – студія «Стібok – ми зшиваємо країну»)

От і завершилися літні канікули, але наші творчі зустрічі в арт- студії «Стібok – ми зшиваємо країну» продовжуються.

8 вересня у відділі обслуговування юнацтва ЧОУНБ ім. М. Івасюка відбулася творча зустріч у Майстерні гарного настрою. Постійні читачі нашої книгозбірні прийняли участь у майстер – класі під керівництвом письменниці, журналістки та майстрині з м. Сєвєродонецька Марини Провоторової.

Як відомо, книга відіграє важливу роль як в навчанні, так і в повсякденному житті. Книги допомагають виховувати в нас особистість, дають відповіді на тисячі запитань, дарують матеріал для роздумів, пропонують кращий інтелектуальний відпочинок і політ уяви. А з початком нового навчального року діти все частіше будуть звертатися до книги. І саме тому цього разу студійці майстрували маленьку, але дуже корисну річ – кутову закладку для книги з фетру.

Наприкінці майстер – класу діти отримали не тільки креативну закладку, створену власними руками, а ще й порцію гарного настрою. Адже діти не тільки творче провели час, а ще під керівництвом пані Марини виконали кілька ігрових вправ, які неабияк сподобалися юним читачам.





















Фото: Валентина Кухлій та Крістіна Мацків.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар