четвер, 3 березня 2016 р.

Тиждень християнської етики


        
     З 29 лютого в читальному залі філії обслуговування юнацтва розпочалось проведення  заходів згідно програми Тижня християнської етики. Для учнів гімнізії №5, студентів педучилища та юридичного коледжу протягом тижня відбулися: презентація виставки-запитання "Наука про душу: чи знаєте ви?", година духовності "Для чого нам віра", година відвертої розмови "Для чого ми ходимо в храм, якщо Бог в душі?", розмова по колу "Життя - не репетиція в театрі", інформина "Сила прощення".

    З читачами бібліотеки спілкувались православні священники УПЦ о.Василій та о.Орест, міссіонер о.Віталій, магістр богослів`я, викладач християнської етики, автор-упорядник книг "Християнська етика" Влад Марія Василівна, асистент кафедри культурології, релігієзнавства та теології ЧНУ Горохолінська Ірина Володимирівна.  


     Ці зустрічі дозволили вкотре нагадати молодим людям про вічні цінності добра, любові, милосердя, показати світло   Божої істини та наблизити до азів християнської моралі .

Розмови про сенс людського життя, пізнання світу доповнювались і розмовою про книги, що висвітлюють тему духовності,  розкриті  книжковою  виставкою «Наука про душу: чи знаєте ви?", презентація якої відбувалася першого дня і до якої  звертались працівники бібліотеки та учасники заходів під час кожної зустрічі.

   Більш ніж 150 молодих людей завітали до бібліотеки, щоб скористатись нагодою поспілкуватись, познайомитись з бібліотекою, її книжковими фондами та інформаційними можливостями, і, зрештою, стати її читачами.

   Презентація виставки "Наука про душу: чи знаєте ви?":






   На фотографіях захід -  година відвертої розмови "Для чого ми ходимо в храм, якщо Бог в душі?". Зі студентами педучилища спілкувались православний священник УПЦ  о.Орест і викладач християнської етики, автор-упорядник книг "Християнська етика" Влад Марія Василівна.

    



        На фотографіях захід - розмова по колу "Життя - не репетиція в театрі" зі студентами юридичного коледжу. Гості заходу: міссіонер о.Віталій та асистент кафедри культурології, релігієзнавства та теології ЧНУ Горохолінська Ірина Володимирівна. 






        






















Немає коментарів:

Дописати коментар