середу, 27 вересня 2017 р.

Селфі з улюбленою книгою «На парусах захоплень»

Питання про те, яку книгу читає сьогодні молода людина, що знаходиться на піку популярності в молодіжному середовищі, і чи цікавою є сучасна українська література хвилює сьогодні літераторів, книговидавців і , насамперед, бібліотечних працівників.
В розрізі програми "Читання" та в переддень святкування Дня бібліотек у відділі читального залу філії відбувся цікавий захід -селфі з улюбленою книгою «На парусах захоплень» .

В цей день старшокласники ліцею №1 мали нагоду познайомитись з новинками сучасної світової та української літератури, посперечатись про найцікавіше, порекомендувати друзям свої улюблені книги і , звичайно ж, сфотографуватись з книгою.
Цьому сприяла невимушена розмова учнів з першокласним фахівцем -літератором, викладачем ЧНУ Вардеванян Світланою Іванівною про новинки -цікавинки, презентація  працівником бібліотеки Мацьопою Оленою рекомендаційної виставки "Книги, які варто прочитати"та наочна демонстрація опитування чернівецьких та зарубіжних студентів про найцікавіші книги. Наприкінці заходу старшокласники поближче познайомились з книгами  ,рекомендованими книжковою виставкою та викладачем , сфотографувались зі своїми улюбленими книгами.


















Немає коментарів:

Дописати коментар