пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Тиждень фізкультури та спорту «Здоровим бути модно,стильно і красиво».




"Ми щасливі - поки молоді і здорові"- говорять в народі. А ще:" Бережи одяг, доки новий, а здоров’я — доки молодий.". Інколи вартує замислюватись над таками висловами. Адже всім відомо, що молоде покоління все більше потерпає від бездумного сидіння з гаджетами, постійного вживання фаст-фудів та слабоалкогольних напоїв і т.і. І лише  здорове харчування  та спорт  допомагають людині бути у хорошій фізичній формі. Заняття спортом сприяють зміцненню здоров'я. Навіть проста зарядка вранці під улюблену музику заряджає енергією на весь день. З метою популяризації здорового способу життя з 18 по 22 вересня у відділі абонементу  був зорганізований Тиждень фізкультури та спорту «Здоровим бути модно,стильно і красиво».
Протягом тижня бібліотекар відділу Наталя Павлюк ознайомлювала користувачів із виставкою – порадою «За здоровий спосіб життя», а бібліотекар Христина Мацків – із калейдоскопом періодичних видань «Здоров`я – вічна мрія людства».
На завершення Тижня фізкультури та спорту завідуюча.відділом  Катерина Сергійчук для студентів політехнічного коледжу  організувала  проведення вікторини «Спорт : що ви про нього знаєте?  Молоді люди  активно приймали участь та отримали призи – книги : І місце – Віталій Глібчук , книга «Йога для всей семьи»,ІІ місце – Ростислав Самойлов , книга «Древний секрет источника молодости». В кінці заходу для відвідувачів бібліотеки було проведено екскурсійне ознайомлення з бібліотекою.
 В результаті проведених заходів більше уваги було відведено популяризації  книги з питання здорового способу життя (видано 33 видання), заохочено молодь до читання та збереження свого здоров я.






Немає коментарів:

Дописати коментар