понеділок, 20 листопада 2017 р.

Вечір-літературний акорд "Михайло Івасюк. Талант, дарований Богом


В рамках мережевого проекту " Буковина читає Михайла Івасюка" 20 листопада  відділ абонементу філії організував виїзний захід : вечір-літературний акорд "Михайло Івасюк. Талант, дарований Богом", який відбувся в стінах ЗОШ №20 .
Показ слайдів " На те й осінь, щоб оглянутись. Штрихи до портрета : Михайло Івасюк" дозволив страшокласникам школи  поринути у часом трагічний, але сповнеий любові ло рідного краю та його людей, життєвий та творчий шлях письменника.  Близький товариш Михайла Григоровича, поет, перекладач  Мірча Лютик поринув спогадами  у давні літа, розповів про невідомі факти із життя і творчості письменника.
Учениця школи Юля Гав юк , у вінок пам яті про загиблого сина письменника Володимира Івасюка ,  виконала знамениту  "Червону руту".
Буковинська поетеса, молодший науковий співробітник обласного меморіального музею Володимира Івасюка Олена Логінова з притаманною їй щирістю розповіла про життя Михайла Івасюка, продемонструвала музейні експонати- фото із сімейного архіву.
Учні школи продекламували  улюблені вірші Михайла Івасюка .
Головний редактор видавничого дому «Букрек» - Микола Максимець розповів про видавництво книг Михайла Івасюка та про його творчість. Наголосив,що найближчим часом вийде книга- спогад "Лицар слова" Приємною несподіванкою були подарунки від "Букреку"- книги. Працівник бібліотеки Христина Мацків прокоментувала  присутнім ювілейну виставку " 100 років... Талант доброти і працелюбства"та запросила всіх присутніх до бібліотеки.








Немає коментарів:

Дописати коментар