четвер, 23 листопада 2017 р.

День нової книги «Життя в стилі ЕКО»

День нової книги , що відбувся в читальному залі філії 23 листопада за програмою діяльності Центру екологічної інформації, був присвячений Міжнародному дню енергозбереження.
Для читачів відділу  протягом дня було проведено прес-годину нерозкритих таємниць "Життя в стилі ЕКО" та  урок збалансованого розвитку  "Ща таке енергозбереження?" .
Презентація матеріалів виставки дозволила висвітлити присутнім в бібліотеці школярам проблему запровадження новітніх технологій в питанні енергозбереження за допомогою періодичних видань: "Фізика в школі", "Открытия и гипотезы", "Загадки природы и вселенной" та запропонувати  їх для прочитання.
 На інформаційному уроці за участю викладача ЧНУ, доцента кафедри електроніки та енергетики Орлецького Івана Григоровича старшокласники гімназії № 6 мали змогу почути цікаві відомості про новітні джерела енергії в світі, стан енергозбереження в Україні та нагальність донесення до кожної людини знань про потребу в економії та у використанні екологічних джерел енергії.












Немає коментарів:

Дописати коментар