вівторок, 20 березня 2018 р.

Релакс - година «Поетична палітра про найсокровенніше»


Щорічний Всеукраїрнський тиждень молодіжної книги розпочався  19 березня  ц.р. Протягом  п яти днів у філії проходили  різноматні літературні  заходи для молоді міста.
20 березня  у відділі абонементу філії відбувся поетичний захід - релакс - година «Поетична палітра про найсокровенніше», яка була приурочена  Всесвітньому дню поезії.

Ліричним вступом працівника бібліотеки Наталії Павлюк розпочалось ознайомлення  з молодою поезією краю.
На захід завітали  молоді поети,які поділилися із студентами індустріального коледжу секретами свого творчого успіху, розповілили про те, що надихає їх на творчість.
Першою про свій творчий шлях та любов до поетичного слова розповіла поетеса, студентка індустріального коледжу(спец. «Туристичне обслуговування») Еліна Михайлецька..
Студент і поет- початківець Володимир Вічестий продекламував власні вірші та виконав на гітарі свої  пісні  .
З думками про те , як приходить Муза до юних поетів,  із ровесниками поділилася Марія Пукало (студентка медичного.коледжу) , яка доповнила роздуми   поетичними пробами пера.
 Студент ЧНУ ім.Ю.Федьковича (спец. «Культурологія») Дмитро Безкоровайний теж поділився з ровесниками  своєю поезією , а студентка цього ж навчального закладу Ріта Швачій запропонувала слухачам свої "білі" вірші , які відкрили   їм  світ таємничого і незвіданого поетичного слова.
Завідуюча відділом абонемента Катерина Сергійчук зробила презентацію виставки- ознайомлення «Поетичний Олімп Буковини».
Під час релакс-години студенти мали змогу  не тільки познайомитись із поетичним словом, але і пригоститись кавою та солодощами.












Немає коментарів:

Дописати коментар