вівторок, 6 березня 2018 р.

Хіт-парад улюбленої поезії "Вогонь його творінь не згасить плин віків» (До 204- річчя від дня народження Т.Г.Шевченка)

 У перші березневі дні  по всій Україні проходять Шевченківські усвяткування. Вкотре всі українці з вдячністю і теплом згадують Великого поета. Його поезія завжди актуальна , і,  особливо , сьогодні.
 "Заповіт " Великого Кобзаря є заповітом для всіх нас зберегти мову народу, його звичаї, пісні  і пронести все це через віки.
 У відділі читального залу філії 6 березня  був проведений літературно- мистецький захід- хіт-парад улюбленої поезії  "Вогонь його творінь не згасить плин віків» (До 204- річчя від дня народження  Т.Г.Шевченка)  .

  На початку заходу  "Заповіт" був прочитаний різними мовами: англійською, німецькою та українською студентами економічного коледжу ЧНУ Граб Наталією, Бурлакою Оксаною та Війтюк Марією.  
Студенти  цього ж навчального закладу прочитали улюблені поезії Кобзаря.
Мистецтвознавець, викладач дитячої художньої школи ім. М. Івасюка  Фонотова Наталія Антонівна розповіла про художню творчість великого поета і художника.
Огляд матеріалів  виставки здійснила провідний бібліотекар У кінці заходу студенти та учні переглянули матеріали книжкової виставки і репродукції картин.





Немає коментарів:

Дописати коментар