пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Респект-зустріч із видавцями «Спокуса книгою».

В рамках Тижня молодіжної книги 23 березня у відділі  абонементу філії відбулася респект-зустріч із видавцями «Спокуса книгою».

Про таїнство створення книги, про те ,який шлях вона проходить у видавництві перш ніж потрапить на наші полиці та які нові книги вийдуть у світ в 2018 році розповів директор видавничо-інформаційного центру «Місто» Віктор Михайлович Кіндей. Директор наголосив на тому, що видавництвам потрібні висококваліфіковані спеціалісти видавничої справи та запропонував старшокласникам зацікавитись цією професією. Учасникам заходу було запропоновано для перегляду  матеріали  відео-презентації «Історія виникнення книги».
Лауреат обласної літературно-мистецької премії ім.С.Воробкевича , зав.відділом культури і національного відродження газети «Буковина», директор КП видавництва «Буковина» Людмила  Черняк зупинилася на діяльності  видавництва ,  звернула увагу на такі видання : В.Селезінка "Золотії нитки не згубіть", В.Михайловський "Між страхом і любов`ю" та на п`ятитомник видання творів Ю.Федьковича.
Приємною несподіванкою було декламування віршів про значення і цінність книги у житті людини старшокласниками гімназії.
Директор видавництва "Місто" кожному декламатору подарував подарунок - книгу, а також подарував книги для абонемента.  
Завідуюча відділом К. Сергійчук проінформувала відвідувачів заходу про матеріали виставки-демонстрації "Видавництва Буковини - читачам" і висловила вдячність всім учасникам.








Немає коментарів:

Дописати коментар