середу, 3 жовтня 2018 р.

Відео-турне «Чернівці прекрасне в різних порах року …"

610 років  від  першої своєї згадки святкує цьогоріч наше місто - таке прекрасне і неповторне. 
Бібліотека для юнацтва постійно інформує студентську молодь, першокурсників, що тільки -но приїжджають звідусіль до  Чернівців на навчання, з літературою про нього, зацікавлюють  його історією , архітектурними принадами та цікавими особистостями.
 Відео-турне «Чернівці  прекрасне в різних порах  року …" відбулось цьогоріч в стінах читального залу філії   напередодні Дня міста, 3 жовтня .

Відкриття заходу розпочалось музичним відеороликом " Чернівці- маленький Париж". Цікаву розповідь з історї міста, його окремих вулиць та архітектурних споруд підготувала для відвідувачів заходу, учнів вищого комерційного училища КНТУ, старший науковий співробітник відділу археології та історії Чернівецького краєзнавчого музею Оксана Ротар.
Пізніше молоді люди мали можливість познайомитись із матеріалами книжкової виставки "Пізнай свій край, свій рід і свій народ" та взяти участь в краєзнавчому турнірі "Коротко про Чернівці" і отримати невеликий сувенір з краєвидом міста за найбільш повне знання його історії. 















Немає коментарів:

Дописати коментар