понеділок, 18 листопада 2019 р.

Діалог -одкровення «Події , що сколихнули Україну і весь світ" до Дня Гідності і Свободи




18 листопада 2019 р.  у відділі абонементу філії відбувся патріотичний  захід – діалог–одкровення «Події, що сколихнули Україну і весь світ», присвячений Дню Гідності та Свободи.

На початку відбулось вшанування полеглих учасників Майдану хвилиною мовчання.
На захід завітав учасник київського і чернівецького Майданів, ветеран АТО, викладач предмета «Захист Вітчизни» професійного будівельного ліцею Микола Федорович Вишневський. Він поділився спогадами про події Майдану і АТО, висловивши занепокоєність подіями сьогодення  спонукав старшокласників ЗОШ №2 та ЗОШ №11 замислитись, що таке патріотизм в дії. Його враження від пережитого вилились в поетичні рядки, якими автор поділився з учнями.
Присутній на заході голова ГО «Чернівецька міська спілка учасників, ветеранів і інвалідів АТО та їх сімей» Валентин Ігорович Рубін розповів про бойові дії, в яких йому довелося брати участь, про побратимів і волонтерів. Ветеран закликав молодих людей  бути готовими до захисту рідної землі.
Проникливо прозвучали пісні «Світлий ангел» і «Лист солдату» у виконанні учня ЗОШ №2 Максима Барбакара.
Олександр Сіньковський, учень ЗОШ №2, продекламував вірш Володимира Хлопана «Чорний сніг», присвячений подіям Майдану.
Завідувачка відділом  Катерина Павлівна Сергійчук презентувала  матеріали виставки «Події, що змінили долю України» та подякувала всім присутнім за участь у заході .









































Немає коментарів:

Дописати коментар