пʼятниця, 17 вересня 2021 р.

Тиждень літератури «Читаємо сучасне"


 Навіщо читати сучасну літературу? Читачам не завжди до вподоби експерименти, до яких вдаються сучасні письменники. Тому їхні твори видаються незрозумілими, а отже — не цікавими читачу.

Пильно вглядаючись у вершинних авторів найновішого часу, ми  замислюємось і про власні читацькі орієнтири та потреби. Розібратися з ними допомагає бібліотека.

Протягом Тижня , з 13 по 17 вересня,  відділ абонементу ФОЮ  ознайомлював користувачів з новими надходженнями книг у розрізі Тижня літератури «Читаємо сучасне»

. На книжкових інсталяціях  були представлені твори сучасних українських письменників: Ю. Винничука , Л. Дашвар, Л. Дереша , С. Жадана , М. Кідрука ,  В. Лиса , Василя Шкляра , Л. Таран, О.Сайко, Д.Корній, А.Нікуліної, С.Талан та ін.; та сучасних зарубіжних письменників: Д.Брауна , Р. Бредбері , Б. Вербера , У. Еко , С. Кінга, Паоло Коельо, М.Метерлінка, Д.Мойес та багато інших.

 Є хороший вислів Джоанн Роулінг: «Якщо Ви не любите читати, значить Ви не знайшли потрібну книгу». Кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство. А в бібліотеці їх вдосталь.

 Шанувальників і любителів книги запрошуємо відвідати бібліотеку та познайомитись з цікавою літературою, молодими авторами, сучасними письменниками.

Будемо сподіватись, що кожен знайде «свою» книгу. І  наступні покоління молоді підтримають культ читання, адже особлива магічна атмосфера книги не зрівняється ані із здобутками сучасних ЗМІ, ані з надбаннями новітніх технологій.





































Немає коментарів:

Дописати коментар