субота, 24 лютого 2024 р.

Книжкова виставка «У вогні війни палала Україна» - до річниці вторгнення росії в Україну

24 лютого 2022 року назавжди розділило життя українців на “до” та “після”. Цього дня, два роки тому назад, росія розв’язала повномасштабну війну проти України. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку ворог розпочав проти нашої держави ще 10 років тому.
У лютому 2022 року чимало політиків на Заході були переконані, що ми не вистоїмо проти цієї навали.
Та військова агресія об’єднала українців. Наша єдність стала основою супротиву. Зупинити наступ військ рф, зірвати їхні плани щодо захоплення України за лічені дні, вдалося лише завдяки спільним зусиллям Збройних Сил України, Національної гвардії України, інших військових формувань, масового волонтерського руху і просто українців, що піднялися на боротьбу з ворогом.
Завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також міжнародній допомозі Україна продовжує стримувати російську збройну агресію. Щоденно український народ демонструє усьому  світові приклади мужності, стійкості, єдності та незламності перед жорстоким агресором, що чисельно значно переважає. Ми захищаємо не лише свою землю, а й право мати національну ідентичність, мову, історію, культуру. І не зупинимося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі.
Відділ обслуговування юнацтва ЧОУНБ ім. М. Івасюка пропонує своїм користувачам книжкову виставку «У вогні війни палала Україна» - до річниці вторгнення росії в Україну. Виставка пропонує нову історичну, політологічну, художню дорослу і дитячу літературу та буде цікава широкому колу користувачів.
 











 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар