Ви вже склали меню на великодній стіл? Адже до Великодня
2020
залишилося зовсім трішки. Тому саме час продумати, які
приготувати
страви на Великдень із м;яса, риби, сиру, молока,
яєць, овочів, а також
випічку і десерти.
Підготовка до Великодня починається завчасно. Починаючи з
Чистого
четверга можна пекти паски, готувати м ясні закуски,
фарбувати яйця,
робити сирні паски. На Великдень не прийнято подавати гарячі
страви,
тому що це час відпочинку і свята, а значить, не діло стояти
біля
плити. Після всеношної служби сім я сідає за
накритий стіл, і все вже
має бути підготовлено заздалегідь.
Традиційно меню на Великодній стіл складається із 48
різноманітних
страв – за кількістю днів Великого посту. Але
обов язковими і
найголовнішими є три великодніх страви: паска, сирна паска і
крашанки. Що іще потрібно приготувати і подати на Великдень?
Можливо ці унікальні книжки стануть вам у нагоді! Веселих свят!!!
Підготувала Ротлендер О. М.
Немає коментарів:
Дописати коментар