понеділок, 6 березня 2017 р.

Бібліофреш до Дня письменника "З новинкою не занудьгуєш".



3 березня за рішенням конгресу Міжнародного ПЕН-клубу від 1986 року відзначається Всесвітній день миру для письменника.
6 березня 2017 р. о 14 год. на абонементі юнацької філії працівниками відділу  проведено бібліофреш до Дня письменника "З новинкою не занудьгуєш".



Письменник сідає за стіл і бере в руку перо. На чистому аркуші паперу він вже бачить сюжети своїх майбутніх творів. Але це тільки здається, що все банально і просто. Скільки цього білого паперу буде покреслено, зім'ято і розірвано, поки не народиться щось геніальне і безсмертне.
Про свої почуття: болі, переживання , що виливаються в поетичні твори, розповіла присутнім на заході старшокласникам СШ24 буковинська поетеса Олена Володимирівна Логінова. Вона у невимушеній обстановці поспілкувалася із учнями, прочитала їм нові вірші, які лише увійдуть до майбутньої збірки. Учні із захопленням слухали поетесу та задавали їй питання, на які вона зі щирістю відповідала. Несподіванкою для поетеси стало те, що бібліотекар Наталія Павлюк продекламувала її вірш "Дорога до мами",  недавно написаний Оленою Володимирівною, а учні , "спробувавши на смак" поезії автора, прочитали окремі поезії : Крістіна Беднарчук "Таємниця", Микола Андрієць "Хитрий Мурчик", Юля Федько "Ностальгія". Подарунком від автора  для всіх присутніх стала листівка-автограф від поетеси, яку вона зробила власноруч та підписала кожному із присутніх. Завідуюча відділом  Катерина  Сергійчук висловила щиру вдячність   учасникам заходу, ознайомила старшокласників із бібліотекою та подарувала кожному з них листівку- пам ’ятку " 25 причин читати книгу".
Працівниками абонементу було організовано книжкову виставку-портрет "Берегиня поетичного слова", на якій були представлені збірки, есе поетеси, фрагменти із критичних матеріалів та нові статті із періодичних видань.

Немає коментарів:

Дописати коментар