вівторок, 20 лютого 2018 р.

Виїздний захід: літературно- мистецький акорд «Два крила талановитої родини Івасюків"

20 лютого. на прохання адміністрації транспортного коледжу, відділ абонемента юнацької  філії організував у цьому навчальному закладі виїздний захід : літературно- мистецький  акорд «Два крила талановитої родини Івасюків».

Коротке ознайомлення із творчістю батька і сина Івасюків здійснила працівник бібліотеки Наталія Павлюк.
Буковинська поетеса, молодший науковий співробітник обласного меморіального музею Володимира Івасюка Олена Логінова з притаманною їй щирістю розповіла про життя Михайла та Володимира Івасюків, продемонструвала музейні експонати - фото та рідкісні книги із сімейного архіву .
Поетичний театр студентів 2 курсу обласного коледжу мистецтв ім.С.Воробкевича   виступив  із міні-виставою «Мені сказала доля» за поетичними творами Михайла Григоровича Івасюка. (режисер театру , відмінник освіти України, викладач   коледжу мистецтв - Григорій  Сорочан).
Після вистави Григорій Іванович  поділився зі студентами (присутні 320 студентів транспортного та індустріального коледжів) історією створення вистави, тим, що надихнуло його відворити силами студентів частинку долі Івасюків.
Бібліотекар відділу абонемента Христина Мацків презентувала виставку-персоналію «Талант доброти і працелюбства», на якій були представлені книги, нові публікації із періодичних видань,сімейні фото та нові критичні статті про родину Івасюків.
Завідуюча відділом абонемента Катерина Сергійчук щиро подякувала  гостям, особливо студентам коледжу мистецтв, за професійну  акторську гру, яка нікого не залишила байдужим. На згадку про цю зустріч  студенти коледжу  отримали від бібліотеки пам ятні  календарики та закладки для книг із портретом Михайла Івасюка.
                                      











Немає коментарів:

Дописати коментар