четвер, 8 лютого 2018 р.

Тиждень християнської етики та моралі


Тиждень християнської етики та моралі розпочався 5 лютого  в стінах читального залу філії  презентацією книжкової виставки- роздуму "Хресний шлях добра".
Для відвідувачів відділу , старшокласників різних шкіл, про вічні цінності добра, любові, милосердя та книги, що висвітлюють цю тему, вела розмову завідуюча філією В. Кугут.
7 лютого  тут же відбулась година родумів "Справжню людину впізнати легко : у неї посмішка на вустах і біль в серці..." за участю викладача , автора книг з християнської етики Марії Василівни Влад та учнів педучилища . Присутні вели цікавий та актуальний діалог з проблем методики  навчання дітей основам християнської етики та моралі. Марія Василівна поділилась своїм досвідом в роботі з дітьми різних вікових категорій та запропонувала  для ознайомлення свої підручники. 
57 студентів стали читачами відділу після закінчення заходу.


8 лютого відбувся ще один захід в рамках Тижня: п ятихвилинка з Біблією " Справжня любов завжди жертовна".Про різні розуміння поняття "любові" - і самі найвищщі її прояви у формі жертовності , і самі нижчі, у формі пристрастного бажання розповідав учням медучилища православний священник о. Орест., зсилаючись на уривки  з Книги книг " Біблії".  Студенти зацікавились розмовою, легко і  невимушено включаючись у діалог, 







«С

Немає коментарів:

Дописати коментар