понеділок, 18 березня 2019 р.

Тиждень дитячої та юнацької книги «PROчитання».Літературна дегустація по-буковинськи «Смак сучасної української літератури»

Філія обслуговування юнацтва проводить Тиждень дитячої та юнацької книги «PROчитання» . Його  відкриття розпочалось цікавим літературним заходом- літературною дегустацією по-буковинськи під назвою «Смак сучасної української літератури».
18 березня в стінах відділу читальної зали старшокласники ліцею № 1 та  НВК "Берегиня " мали змогу поспілкуватись про книгу,  познайомитись з новинками світової та української літератури та творчістю молодих буковинських письменників. Доцент кафедри української літератури філологічного факультету  ЧНУ ім Ю.Федьковича  Світлана Іванівна Вардеванян майстерно запросила старшокласників до розмови про читання, розповіла про найновіше в підлітковій літературі, запропонувала присутнім розповісти про свої читацькі уподобання та прорекламувати книгу.

З цікавістю. дружнім сміхом та оплесками молодь сприйняла словесний поєдинок  буковинських поетів  Івана Киселиці та Віталія Данищука, які наперебій читали свою поезію, налаштовуючись на тематику попереднього .
Про сучасну літературу у фондах бібліотеки по матеріалах книжкової виставки-пропозиції 
" Сучасна література : відчуй смак слова" розповіла підліткам завідувач філії  В. М.Кугут.
 





 

 
 




 






























Немає коментарів:

Дописати коментар