пʼятниця, 21 лютого 2020 р.

День інформації «Дитяча злочинність: шукаємо вихід?»



 Шляхам  попередження девіантної поведінки неповнолітніх був присвячений День інформації «Дитяча злочинність: шукаємо вихід?», котрий проводився працівниками відділу абонемента  філії  21 лютого .

Напередодні у відділі почала діяти книхкова виставка "Молодь і право" перегляд матеріалів  якої  пропонувався підліткам , що завітали в цей день  до бібліотеки. Пізніше  для учнів ліцею №4 було проведено урок - мультимедійну презентацію «Дитяча злочинність: шукаємо вихід?"На захід завітали головний спеціаліст ССД Чернівецької міської ради Лілія Рачковська та інспектор ювенальної превенції Шевченківського ВП Тетяна Белокуренко.
 Фахівці при допомозі мультимедійної презентації пояснили старшокласникам, які діяння вважаються злочином, яку кримінальну та адмінітративну відповідальність несуть неповнолітні та їх батьки в разі скоєння правопорушень. Особлива увага правників була звернена на те, як на здоров'я, психіку та поведінку підлітків впливає споживання наркотиків. Під час відповіді на численні запитання старшокласників Тетяна Телокуренко застосувала елементи ситуаційної гри "Я і поліція". Лілія Рачковська роздала всім учасникам зустрічі пам'тки безпечної поведінки.













Немає коментарів:

Дописати коментар