четвер, 27 лютого 2020 р.

Тренінг комунікаційних вмінь «Вогонь , що всередині тебе»

 Ми ніби розуміємо ,  що таке погано і що добре, але тим не менш часто здійснюємо агресивні дії, можемо когось образити та принизити і навіть не тільки не відчуваємо за собою за це провини, але і виправдовуємо самих
себе - посіюючи в  серці зло. Чому? Як боротись з роздратованістю , що все більше зростає в суспільстві та і , власне , в твоїй душі? Як побороти гнів 
 і не перейти межу? 
Цій темі був присвячений наступний день Тижня християнської моралі та етики . 27 лютого у відділі читальної зали Філії  відбувся  захід у формі тренінга комунікаційних вмінь «Вогонь , що всередині  тебе» .
Про необхідність постійної роботи над собою, контролю над емоціями,  дружнього відношення до ближнього говорила зі старшокласниками ЗОШ №1 завідувачка філією В.М.Кугут.

Тренінг комунікаційних вмінь провела з підлітками інспектор Шевченківського райвідділку поліції, старший лейтенант Білокуренко Тетяна. Вона продемонструвала цікавий профілактичний ролик на тему безпеки в Інтернеті та запросила молодь до його обговорення. Не залишилась в стороні і тема булінгу в шкільному  середовищі. Невимушено розмовляючи зі школярами, Тетяна Леонівна надала професійні відповіді про кримінальні наслідки насильства над ровесниками та міри  покарання, подарувала кожному пам'ятки про правила безпеки "Не мовчи - захисти себе". Школярі та всі учасники заходу залишилися задоволеними зустріччю і висловили велику вдячність за цікаву розмову.






















































Немає коментарів:

Дописати коментар