четвер, 19 серпня 2021 р.

Інформпанорама «Яка вона, наша Незалежність?» (до Дня Незалежності України)


 День Незалежності України — державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акта проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному вигляді.

День незалежності – не лише державне свято, але, й особисте свято кожного з нас. Бо, тільки у самодостатності та достатку кожного громадянина полягає сила і незалежність держави.                  

У цьому році ми відзначаємо 30-ту річницю Незалежності України. Ми маємо нагоду згадати всі найяскравіші та найвизначніші періоди становлення молодої держави. 30 років Незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як суверенна держава і здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу.

День Незалежності – це також привід згадати всіх тих, хто боролися за неї, тих, завдяки кому вона стала можливою у 1991 році. З нагоди цієї річниці відділ абонемента філії  створив книжкову інформпанораму «Яка вона, наша Незалежність?», яка зібрала в собі багато цікавих матеріалів про різні аспекти знань про Україну.   Бібліотека запрошує всіх до читання!





1 коментар: