середа, 15 червня 2022 р.

Екскурсія в Музей авіації і космонавтики «Україна – космічна держава» (В рамках загальнобібліотечного проєкту "Бібліотека open air")

Література нон-фікшн перебуває на гребені хвилі попупярності серед сучасної молоді. Особливу зацікавленість викликають книги про космічні дослідження. А що може яскравіше проілюструвати таку книгу, ніж похід в Музей авіації і космонавитики? Тому 15 червня ФОЮ ЧОУНБ ім. М. Івасюка організувала екскурсію «Україна – космічна держава». Зберігач фондів музею Ігор Красій розповів активним користувачам бібліотеки та родинам ВПО про виникнення та розвиток авіації у світі, Україні та на Буковині зокрема.  Надзвичайно цікава розповідь була проілюстрована переглядом моделей літаків. Деякі з артефактів можна було навіть взяти до рук.

І, звісно, у юних відвідувачів викликали захоплення експонати, пов’язані з космічною наукою та постаттю видатного буковинця космонавта Леоніда Каденюка.

Насамкінець педагоги Чернівецького міського центру юних техніків ім. Л. К. Каденюка познайомили юних екскурсантів з гуртками і студіями, які функціонують у Центрі,  та запросили їх стати гуртківцями.
































 

Немає коментарів:

Дописати коментар