пʼятниця, 17 червня 2022 р.

Майстер-клас «Будь у тренді. Створюємо віночок єднання». (Арт-студія «СТІБok – ми зшиваємо країну». До Дня молоді в Україні)

З перших днів повномасштабного вторгнення Росії Україна здобула безпрецедентну підтримку всього світу. Тому і українська культура зараз у тренді. Вінок давно став культурним символом українського народу. Наші предки були впевнені, що українські віночки наділені великою магічною силою і вони можуть вплинути на наше майбутнє і управляти нашим сьогоденням.

До Дня молоді в Україні арт-студія «СТІБok ми зшиваємо країну» вирішила створити віночок єднання. Студійці родом із різних куточків України під керівництвом письменниці і журналістки Марини Провоторової майстрували квіти і листочки, сплітали з них вінок, оздоблювали намистинками. Діти і дорослі вплітали в дивовижний виріб не тільки майстерність і натхнення, а й щирі мрії про  швидку Перемогу і відродження українських міст і сіл, понівечених ворогом.

Родини ВПО повернуться додому. А віночок залишиться подарунком для ФОЮ як нагадування про щирих друзів, які познайомились в стінах нашої бібліотеки.






















 

Немає коментарів:

Дописати коментар