середа, 25 жовтня 2023 р.

День інформації «Зробимо Україну чистою!» (інформаційний екологічний центр)

Для більшості «екологія» – це щось таке далеке, незрозуміле, те, про що говорять міжнародні організації по телевізору, і що, здавалося б, ніяк не стосується пересічного українця, який не має атомної електростанції, не викидає відходи в річку і тому подібне. Проте, це не так.
Природа - це безпосереднє середовище проживання людини, тож дуже важливо дбайливо ставитися до неї, для того, щоб зберегти для наступних поколінь. Все частіше ми скаржимось на погане повітря, неякісну воду, бруд на дорогах, погіршення здоров'я, неякісні продукти, вирубку лісів...
Здавалося б, що може зробити одна людина? Але щоденними простими вчинками однієї людини можна зекономити багато ресурсів природи або хоча б не забруднювати її.
25 жовтня у відділі обслуговування юнацтва ЧОУНБ ім. Івасюка відбувся день інформації «Зробимо Україну чистою!», в рамках якого працівники відділу знайомили користувачів із зворотнім боком споживання. Усвідомити і відчути реальність сучасного виробництва та споживання допомогли буклети, створені працівниками бібліотеки, та книжкова виставка «Ecology». Буклети та книги дають вдумливому читачу корисні поради щодо збереження довкілля.






 

Немає коментарів:

Дописати коментар