вівторок, 23 березня 2021 р.

Книжкова виставка - рекомендація "Цікавинки класики"(в рамках інформаційного міксу «День класика»)


До найвизначніших надбань людської цивілізації належить книга. Книжок, які варті уваги є сотні, але часто дуже складно  зрозуміти, що варто прочитати сучасній молоді.  У художній літературі є твори, перевірені роками, навіть століттями. Вони визнані в різних країнах, на них виросло не одне покоління. Такі твори називають класичними, а їх авторів - літературними класиками.

Відділ абонемента ФОЮ  пропонує користувачам  книжкову виставку цікавої класики,  котра спонукає молодь до роздумів про літературу, яка  надихає, робить нас розумнішими. 

Перш за все виставка привертає увагу  до  багатошаровості  української класичної літератури.  Вона дає можливість згадати улюблені книжки і дізнатися про літературні новинки визнаних майстрів сучасності. Буковинські та українські видавництва презентують сучасні видання Ольги Кобилянської, Олеся Гончара, Григорія Косинки,  Панаса Мирного, Ліни Костенко та ін.

Багатий та різноманітний фонд бібліотеки пропонує читачам примірники з величезного надбання світової класики на будь який смак. Привертають увагу загальновизнані твори Рея Бредбері, Агати Крісті, Гюстава Флобера та інших класиків світової літератури, які вже стали бестселерами.

То ж будьте завжди у тренді. Читайте книги!





Немає коментарів:

Дописати коментар