субота, 29 жовтня 2022 р.

Театралізований квест «Чарівний ключик від театральної скриньки»

Захід проведено в рамках проєкту «НЕ сам на сам», який реалізовується Благодійним Фондом «Суспільні ресурси та ініціативи» у партнерстві з Чернівецькою обласною універсальною науковою бібліотекою імені Михайла Івасюка за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

28 жовтня арт-студія «СТІБok – ми зшиваємо країну» долучилася до загадкового і чарівного світу театрального мистецтва. Завдяки грі-квесту «Чарівний ключик від театральної скриньки» наша гостя з Краматорська режисерка Тетяна Росік запропонувала дітям з різних куточків України, які до цього не були знайомі між собою, об’єднатися у дві команди, щоб спільними зусиллями знайти ключик до чарівної скриньки із скарбами.

На дітей чекали подорож  лабіринтами бібліотеки та 5 неймовірно цікавих завдань. Вони відгадували загадки і кросворди, відповідали на запитання вікторини, створювали мізансцени за картинами, складали пазли.

Не було нудно і батькам юних гравців - їм дісталися ролі модераторів завдань та суддів)  Командна взаємодія неабияк сприяла зміцненню дружніх стосунків між  гостями нашого краю, між дітьми та батьками, стимулювала розвиток уважності і кмітливості. Театр  - це захоплююче дійство!

Врешті ключик  від театральної скриньки завдяки кмітливості гравців було віднайдено  обома командами майже одночасно. Перемогла дружба! Кожен з юних учасників отримав у подарунок книги від дитячої письменниці з Краматорська Наталі Малєєвої-Власової та закладки для книг. Всі разом поласували смаколиками) Як завжди було весело, цікаво і смачно)




























 

Немає коментарів:

Дописати коментар