пʼятниця, 7 жовтня 2022 р.

Створення патріотичного панно на підтримку всесвітньої акції «Сонячна квітка для України»

Захід проведено в рамках проєкту «НЕ сам на сам», який реалізовується Благодійним Фондом «Суспільні ресурси та ініціативи» у партнерстві з Чернівецькою обласною універсальною науковою бібліотекою імені Михайла Івасюка за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

7 жовтня арт-студія «СТІБok – ми зшиваємо країну» завершила роботу над патріотичним панно «Сонячна квітка для України». Нажаль, не всі учасники першого майстер-класу змогли відвідати друге заняття. В боях під Миколаєвом загинув батько і чоловік однієї з родин студійців. Учасники майстер-класу вшанували його пам’ять та пам’ять всіх загиблих за свободу і незалежність нашої Батьківщини хвилиною мовчання.

На другому занятті учасники завершили оформлення  індивідуальних фрагментів панно, в які вклали свої щирі побажання Перемоги для України та мрії на майбутнє. Виявилось, що кожен підійшов до  завдання дуже творчо і креативно. Клаптики панно виготовлені із застосуванням різноманітних технологій, які кожен обирав на власний смак. Готові шматки скомпонували у цілісний арт-об’єкт, який можна буде використовувати під час  патріотичних заходів.

 


























Немає коментарів:

Дописати коментар