четвер, 21 грудня 2023 р.

Майстер-клас «Світло, що рятує» (Школа соціальної адаптації підлітка «Пізнай себе»)

Флікер або світловідбивач – це маленький значок або наклейка, що відбиває світло в темряві і допомагає швидше побачити пішохода в нічний час або темну пору року.
Турбуючись про безпеку наймолодших учасників дорожнього руху ШСАП «Пізнай себе» при відділі обслуговування юнацтва  ЧОУНБ ім. М. Івасюка зініціювала зустріч першокласників Чернівецької гімназії № 20 з працівниками відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Чернівецькій області.  Капітан поліції Анна Харена та сержант поліції Ігор Сенишин запропонували малечі цікавий та веселий майстер-клас з виготовлення флікерів у вигляді підвісок. Школярі з захопленням майстрували прапорці та сердечка, які згодом  прикрасять їх одяг, наплічники, сумки та зроблять дітей помітними в умовах недостатньої видимості.
Окрім майстерки поліціянти розповіли дітям, як їх колеги охороняють наш спокій і допомагають людям, що потрапили в біду; про спеціальні підрозділи, які займаються різними видами правопорушень; що означають позначки на формі поліціянтів; розповіли про гаджети, які використовують у своїй роботі. Дітлахи мали змогу самостійно спробувати покористуватися поліцейською рацією, що викликало у них ураган позитивних емоцій.  А ті, хто в майбутньому мріє обрати професію поліцейського, отримали поради щодо харчування, фізичної активності, навчання, поведінки.
Першокласники  висловили бажання, щоб зустрічі з працівниками поліції були регулярними, адже вони – друзі і помічники  дітей та молоді!



































Фото: Валентина Кухлій






 

Немає коментарів:

Дописати коментар