середу, 27 березня 2024 р.

Презентація виставки – рекомендації «Літературні приманки» (в рамках тижня дитячої та юнацької книги «PROчитання»)

На даний час модні гаджети витісняють таке необхідне для всебічного розвитку дитини читання книг. У кращому випадку юне покоління обирає електронні видання. Задля повернення популярності читанню серед молоді у бібліотечних закладах країни щорічно у березні проводиться тиждень дитячої і юнацької книги. Метою його проведення є популяризація читання серед дітей та підлітків, ознайомлення з новинками літератури, проведення цікавого та корисного дозвілля у стінах бібліотек.

Тиждень дитячої та юнацької книги – це популяризація надбань національної та світової культури, заохочення дітей до читання та дбайливого відношення до книги, перетворення бібліотек в справжній храм Книги, у якому кожен користувач відчуває себе бажаним гостем.

В рамках тижня відділ обслуговування юнацтва ЧОУНБ ім. М. Івасюка презентував виставку-рекомендацію «Літературні приманки». На виставці представлені твори українських та зарубіжних письменників різних жанрів та напрямків. Кожен книголюб зможе обрати собі твір до душі: книги жанру нон - фікшн, соціально - психологічні, фентезі, історичні, дитяча та підліткова література. 














Фото: Валентина Кухлій, Крістіна Мацків, Марина Ращик




 

Немає коментарів:

Дописати коментар